Yhteystiedot

Kilpa- ja harrastenyrkkeilyharjoitukset maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin klo:18.00-19.30

Tavoitteena ohjata ja liikuttaa nuoria hyvän harrastuksen parissa kohti kilapanyrkkeilykehiä. Kaikista ei kuitenkaan tule kilpailijoita ja mukaan mahtuu myös innokkaita harrastajia. Ikä suositus nyrkkeilyn aloittamiseen on 11-18vuotta.Sopii pojille ja tytöille.Varusteet on salilla ei tarvitse hankkia omia alkuun ,mukaan vaan sisäpeli varusteet ja mieluuummin sisäpelikengät.Myös pyyhe ja vaihtovaatteet kannattaa ottaa mukaan harjoituksissa tulee yleensä hiki.

hinta: kausimaksu 90 euroa eli syys ja kevät kausi yht.180 euroa +jäsenmaksu 20 euroa/vuosi lisäksi tulee maksaa 10 e harrastajalisenssi suomisport sovelluksessa.

 

 

Kuntonyrkkeilyharjoitukset maanantaisin ja keskiviikkoisin klo:19.30-20.30

Kuntonyrkkeily sopii kaikenikäisille. Tavoitteena on lyödä itsensä mahdollisimman kovaan kuntoon. Kuntonyrkkeilyssä ei otella pareittain vaan harjoitukset tehdään erilaisten nyrkkeilyvälineiden kanssa. Kokeneemmille harrastajille annetaan mahdollisuus paritekniikkaharjoituksiin heidän omasta tahdostaan.

Ajatus, että kaikki osallistujat liikkuvat oman kuntonsa ja tuntonsa mukaan toimii kuntonyrkkeilyssä hyvin. Ikäsuositus yli 15-vuotta

Harjoitukset jakautuvat niin, että maanantaisin harjoitukset sisältävät monipuolisia nyrkkeilyn välineharjoitteita. Keskiviikkoisin harjoitteet keskittyvät enemmän lyömiseen ja pidemmälle ehtineet pääsevät myös pariharjoitteluun. Jokaisen harjoituksen alussa kertaamme kuitenkin lyöntitekniikoiden perusteet.

Hinta: 7€/kerta tai 10kerran kortti 70€ HUOM! kysy myös kuntonyrkkeilylisenssistä.

Kuntonyrkkeilymaksuiksi kelpaavat myös Finnbodyn liikuntasetelit, Smartum liikunta ja kulttuuriseteli,Edenred, sähköisesti maksettava Smartum saldo, sekä Sporttipassi, joka maksetaan kännykällä.

 

Lahden Laakin yhteystiedot

Tiedustelut kilpanyrkkeily:

0400888551,0445517446

Kuntonyrkkeily: 0445517446

Ohjaajina:Pasi Vuorimaa,Jarkko Valtonen,Kari Hurri,Jari Nikkilä ja 

Marjut Borgenstöm-Enbom

Harjoituspaikkana Mustankalliontunneli (ensimmäinen iso rautaovi)

Valmentajina: Jari Nikkilä, Kari Hurri,Timo Järvinen,Pasi Vuorimaa ja JUHO Riikonen